En webshop är dörren till nya affärer

Handeln är mitt i ett generationsskifte där internethandel hela tiden växer. Från att webshopar enbart varit en säljkanal för de stora drakarna är de idag lika självklara för lokala handlare och vardag för konsumenten. Handeln på nätet ökar dramatiskt. 2016 blev det nästan hundra miljarder. Förra året köptes var fjärde julklapp på internet och nio av tio svenskar handlade minst en gång på internet. Nätshopping har ersatt fönstershopping och upp till hälften av alla köp över 500 kronor eftersöks först på internet.

En av de senaste trenderna är ”collect@store” där kunden hittar varan och betalar för den i webshopen och sedan hämtar varan i butik. Det lockar in fler kunder som kan ge merförsäljning. Här är den integrationen med våra kassasystem en stor hjälp. Genom en kassakopplad webshop sparar du en stor mängd arbetstimmar i dubbelarbete. Kassan uppdaterar webshopen med information så som priser och framförallt lagerstatus.

Vi erbjuder en mallbaserad design med integration mot våra kassasystem. Ett system att underhålla, uppdateringar i realtid och ett nummer att ringa för support och vägledning. Enklare blir det inte !

Maximera kassasystem med Webshop och tvärtom

Mest framgångsrika på internet är kombinationen butik och webshop. Konsumenterna vill ha tryggheten av en seriös riktig butik bakom webshopen. Det ger också butiken en möjlighet att exponera sitt kunnande mot en större målgrupp. För att uppnå detta och minimera arbetet, behöver du en kassakopplad webshop. Några av alla fördelar är:

  • Webshopen ger besökare till butikenInformera om nyheter som finns i butiken. Berätta om öppettider. Låt kunderna reservera artiklar som de sedan kommer in i butiken och hämtar
  • Du kan kombinera din internetförsäljning med butikserbjudande för att locka in konsumenterna i din butik och därmed få merförsäljning. Samtidigt blir butiken ett showroom för webshopen
  • Digitala kvitto ger besökare i webshopen
  • Butiken ger besökare i webshopen

Följ Quadriga

​I Sverige säljs nu var tjugonde vara via internet. 2016 blev det nästan 100 miljarder kronor.

Quadrigas kassasystem har en egen integrerad webshop, men det går också att koppla den till andra webshopar. T ex Jetshop, Magento, Shopify, Miinto, Fyndiq … Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss om du vill veta mer: