Euroshop 2015

Ett av Sveriges mest sålda kassasystem, EuroShop, har nu presenterat sin version för 2015 med förbättringar i hastighet och flera nya finesser. Bland annat har kopplingen till kortbetalning snabbats upp och EuroShop är det första kassasystemet som är redo för kontaktlösa betalningar.

EuroShop lanserades redan 1999 i sin första version och har utvecklats sedan dess med en uppdatering varje år. Idéer från tusentals användare har under årens lopp fört programmet framåt, och idag är det inte mycket som liknar de första versionerna. Det är inte bara själva kassan som förbättrats, nu finns också en helt integrerad webshop.

-Det smarta med en kassakopplad webshop är att butiken inte behöver göra samma sak två gånger, berättar Folke Straube från Quadriga. Kassan uppdaterar webshopen automatiskt hela tiden.

-Världen är full med webshopar som en gång skapats och då varit aktuella, men sedan blivit köp cialis bortglömda och inaktuella. Det problemet har EuroShop löst.

EuroShops 2015-version har flera nya smarta funktioner. Koppling till kortbetalningar har snabbats upp och är redo för kontaktlösa betalningar. Det är VISA och Mastercard som tagit fram nya kort där det räcker att hålla kortet intill läsaren för att göra en betalning.

EuroShop har i nya versionen ändrats på drygt elvahundra olika ställe, men den grundläggande lättanvända funktionen finns kvar. Fortsatt är EuroShop ett av marknadens mest lättanvända kassasystem.