Ett modernt kassasystem måste vara en lättlärd standardprodukt som inte kräver en massa konsulter och inte är en jättestor investering. Med oss får du råd att investera i din egen verksamhet.

En elegant allt-i-ett dator från Dell

Euroshop har alla funktioner som en modern butik behöver. Du får kund- och artikelregister. En kassa där du kan sälja kontant, på kort eller faktura över disk. Lagerkontroll och inventering som visar exakt vad som finns i butiken. Statistik som avslöjar allt om försäljning, inköp och vinst.

Via kassaskanner eller touch-interface får du alltid rätt pris. Genom att koppla samman kortterminal och kassa slår du ut ett kvitto på nolltid. Utan felslag. En inbyggd faktureringstjänst ger dina kunder mer köpkraft utan att du behöver ta någon kreditrisk. Dessutom slipper du allt arbete med faktureringen.

Ditt lager fyller du enkelt på genom smarta orderfunktioner och vid varuingång skriver Euroshop ut prislappar med streckkod och produktinformation.

Slipp bokföringen

Du kan varje vecka spara flera timmars bokföringsarbete. Dagsavslut bokförs automatiskt, kundfakturor registreras i kundreskontra och leverantörsfakturor i leverantörsreskontra. Och du behöver inte byta redovisningsprogram. Integrationen fungerar med alla de stora svenska redovisningsprogrammen.

Följ Quadriga

​Svensk detaljhandel förlorar i genomsnitt 3% av sin årsomsättning på felslag i kassan och felmärkta priser i hyllorna. Detta kan du undvika med våra Kassasystem.

[bigContact form=on]