Samhället utvecklas och så gör även betalningssätten. Människor har mindre och mindre kontanter, och möjlighet att betala med kort betraktas idag som en självklarhet. Vilket inte minst märks i försäljningen – Därför behövs en lösning för kortbetalningar även i obemannade kassor.

Den lösningen är Betalomat, en betalningsstation för att obemannat ta betalt med hjälp av den senaste tekniken för kortbetalningar.

Betalomat är lika enkel för användaren som den är smart och avancerad i bakgrunden. En självbetjäningsterminal där kunden väljer varor och/eller tjänster på en pekskärm och sedan betalar med kreditkort. Betalomaten kan också utrustas med rfid-läsare eller streckkodsscanner  för självscanning.

Löpande skickar Betalomat statistik och försäljningsstatistik till en webportal där butikspersonalen kan följa vad som händer. På samma sätt administreras Betalomaten i webportalen.

Betalomat kan även användas som en bemannad betalstation i butiken utrustad med kvittoskrivare, scanner och kortterminal.

Ring 042-3009600 eller använd detta formulär om du vill veta mer: