Ha öppet 24/7, helt obemannat med betalstationer

Betalstationer

Quadriga är ett av Sveriges ledande företag på obemannade betalstationer där kunden betalar med kort. Vi har lösningar för fiskekort, campingplats, båtplats, golfbanor och mycket mer! Har du en egen idé? Tveka inte att kontakta oss!

Självbetjäning blir allt vanligare även för betalningar. Det ger kortare köer och snabbar service om kunden själv kan ta hand om betalningen.

Folke Straube

VD, Quadriga

Med en betalstation från Quadriga kan du obemannat (dygnet runt) ta betalt med hjälp av den senaste tekniken! Betalomat är en självbetjäningsterminal där kunden väljer produkter på en pekskärm och betalar sedan med kreditkort. Givetvis allt enligt kraven från banker och kortföretag!

Vi har hjälpt flera kunder att effektivisera sin verksamhet med både Betalomater men också med Kollektomater. Bland annat så har vi hjälp Svenska Kyrkan, Laxbutiken och Svenska Golfförbundet.

ÖPPET DYGNET RUNT

 

Med en betalstation från Quadriga kan du ha öppet dygnet runt. Varför inte låta en Betalomat sköta försäljningen av båtplats, campingplats eller fiskekort? Du slipper själv vara på plats och behöver aldrig oroa dig för hantering av kontanter. Pengarna kommer direkt in på ditt konto! Vi hjälper dig att hitta lösningen som passar just din verksamhet!

Hör av dig!

Albert Shpatollaj

Albert Shpatollaj

Försäljningschef

042-300 96 00