Funktioner

Webshop

Grundläggande

Backoffice

Backoffice-systemet är enkelt, där artikelvård sker på ett och samma ställe. Du lär dig snabbt systemet och kommer på kort tid igång med en effektiv arbetsrutin!

Hosting

När du köper en webshop från oss ingår all så kallad hosting. Vi ser alltså till att webshoppen alltid är uppe, att rätt domän är kopplad till sidan samt att regelbunden backup tas.

Mobilanpassad

Alla våra webshoppar är så kallade “responsiva”. Responsiv innebär att sidan automatiskt anpassar sig till skärmens storlek, vilket inenbär att den ser lika bra ut i en dator, i en mobiltelefon eller på en surfplatta.

Dra-och-släpp

Det är enkelt att till exempel bygga menysystem genom att ta tag i rubrikerna och sedan släppa dem där du vill ha dem. Allt för att du ska kunna jobba så enkelt och smidigt som möjligt.

Egen domän

Givetvis får du din egen domän kopplad till din webshop! Har du redan en domän hjälper vi dig att koppla din nya webshop till den. Har du inte en domän hjälper vi dig att skaffa en!

E-handel

Sälj på nätet

Med en webshop från oss är det enklare än någonsin att börja sälja på nätet. Oavsett om du har tidigare erfarenhet av e-handel eller om du är nybörjare hjälper vi dig att sälja mer!

Ta betalt

Med vår webshop tar du enkelt betalt med både kort och faktura direkt på nätet. Eller varför inte erbjuda dina kunder faktura med delbetalning? Du väljer själv!

Helhetslösning

I vår webshop har du allt på ett och samma ställe. Lägg till nya artiklar, designa hemsidan, hantera ordrar och jobba med kampanjer direkt i backoffice, enklare blir det inte!

Mobilanpassad

Givetvis är också köpprocessen mobilanpassad. Allt fler köp görs via mobilen och det är otroligt viktigt att webshoppen erbjuder samma upplevelse i mobiltelefonen som på datorn!

Sociala medier och blogg

Blogg

Varför inte passa på att börja blogga? Att driva en blogg på hemsidan är otroligt bra för sökmotoroptimering, samtidigt som det ger dig en kommunikationskanal till dina kunder!

“Like”-knappar

Välj var du vill ha knapparna för att följa dig på sociala medier. Detta för att se till så att kunderna ser dig i sitt flöde så mycket som möjligt!

Sociala medier

Dela produkter, inlägg och kampanjer direkt på Facebook och Instagram och passa på att länka till din webshop på dina sidor. Allt för att driva trafik till din webshop!

Design

Unik webshop

Välj bland mallar

Välj den av våra mallar som passar din verksamhet bäst. Vi har flera stycken, allt för att du ska hitta den som känns rätt för dig!

Hitta rätt bilder

Vi hjälper dig hitta rätt bilder till din webshop om du inte skulle ha egna. Allt för att du ska sälja så mycket som möjligt!

Bildredigerare

Förbättra dina bilder direkt i backoffice. Du kan bland annat beskära dem så att de är i rätt format, men även retuschera så de blir perfekta för din sida.

Extrasidor

Du kan lägga till hur många extrasidor du vill. Alltså sidor med text du väljer själv. Varför inte lägga in en storleksguide eller skötselråd till exempel?

Video och ljud

Du kan lätt lägga till filmer och ljudklipp på din hemsida. Antingen länka in via sidor som Youtube eller ladda upp direkt på sidan.

Anpassad HTML

Har du något specifikt objekt du vill ha in från en annan sida? Vi hjälper dig att lägga in din egen HTML-kod på sidan för smidiga integrationer.

“Like”-knappar

Välj var du vill ha knapparna för att följa dig på sociala medier, allt för att se till så att kunderna ser dig i sitt flöde så mycket som möjligt!

Bakgrunder

Vill du ha en specifik färg som bakgrund så löser vi det. Eller varför inte en bild med passande motiv? Eller kanske till och med en film? Vi hjälper dig!

Fäst menyn

Du kan enkelt fästa menyn längst upp på sidan så att den alltid ligger längst upp, oavsett hur långt ner man scrollar på sidan. Då hittar man enkelt de andra sidorna.

Privata sidor

Har du sidor som inte alla dina kunder ska komma åt? Det gör du genom att lösenordsskydda en sida så att bara utvalda personer kommer åt den.

Interaktiva kartor

Passa på att lägga in en interaktiv karta från Google Maps så att kunderna hittar till din butik eller kontor.

Kassa

Komplett lösning

Helhetslösning

En av de allra största fördelarna med vår lösning är att du jobbar mot ett artikelregister. Det innebär att du bara behöver vårda dina produkter på ett ställe.

Servicefunktion

Har din verksamhet serviceuppdrag? Inga problem, vi har en modul som är specialanpassad för just det! Ta emot ett ärende och lägg enkelt till produkter efterhand.

Certifierat kassasystem

Givetvis är vårt kassasystem fullt godkänt och certifierat av skatteverket. Det innebär att du aldrig behöver vara orolig för några obehagliga överraskningar gällande certifieringen!

Kundklubb

Jobba enkelt med en kundklubb i din kassa och låt dina lojala kunder ta del av specifika erbjudanden och rabatter. Eller varför inte sätta upp en egen rabattstege?

Effektivisera arbetet

Kassakopplad terminal

I vår kassa är terminalen kopplad direkt till kassan. Det innebär att du slipper slå in beloppet på kortterminalen manuellt. Du sparar alltså tid, men framförallt elimineras risken för felslag!

Parkera kvitto

Glömde kunden plånboken i bilen? Inga problem. Du kan enkelt parkera ett kvitto och spara de inscannade varorna för att sedan plocka upp dem när kunden är tillbaka!

Faktura i kassan

Säljer du mycket på faktura? Eller du kanske vill men har inte ett system för det? Med vår kassa kan du skapa en faktura snabbt och enkelt med de varor som kunden vill ha!

Offert med lönsamhetskalkyl

Är alla affärer unika? Ta fram en offert direkt i systemet och se vad din lönsamhet är på just denna offerten. Ett smidigt verktyg för att se till så vinsten blir maximal!

+ och – på samma kvitto vid returer

Kombinera positiva och negativa transaktioner på samma kvitto. Kassan hanterar automatiskt transaktionen och det enda du gör är att sätta ett negativt antal på varan som lämnas tillbaka!

Anpassa själv

Flera valutor

Har du utländska kunder? Inga problem. Du jobbar enkelt med flera valutor och väljer själv växlingskursen. Det är lätt att själv lägga in och ta bort valutor efter eget behov.

Mycket eller lite utrustning?

Du väljer själv hur stor du vill göra kassan. Du kan nöja dig med dator och vanlig skrivare, eller kompletterar du med kvittoskrivare, scanner, kassalåda och inventeringsscanner för en helhetslösning!

Touch eller inte, ditt val

Med några få knapptryck växlar du enkelt mellan touch eller inte touch i kassan. Med touch-läget aktiverat anpassas knappar på skärmen så att du enkelt trycker rätt i kassan.

Cashguard

Har du mycket kontanter? Vår kassa är fullt integrerad med Cashguard’s kontanthanteringsmaskiner så att du slipper oroa dig för stölder!

Support och Kundservice

Få hjälp

Chatta med oss

Skulle du ha en fundering eller fråga finns vi alltid tillgängliga på chattsupport. Du kan givetvis också maila oss!

Manualbank

Online hittar du manual till samtliga av våra program. Där kan du läsa dig till hur du på ett effektivt sätt arbetar i våra program!

Instruktionsfilmer

Föredrar du att se hur du ska göra istället för att läsa? Titta på våra instruktionsfilmer om hur du på ett effektivt sätt arbetar i våra program!

Joursupport

Behöver du hjälp på helgen? Ingen fara, vi har joursupport som du kan ringa varje helg om du skulle få ett akut problem!

För komplett funktionslista, klicka här.

Hör av dig!

Albert Shpatollaj

Albert Shpatollaj

Försäljningschef

042-300 96 00