Hårdvara

Allt-i-ett dator med touch

Detta är den perfekta datorn för alla butiker. En kombinerad dator och bildskärm som dessutom har touch. I paketet ingår även mus och tangentbord, alltså allt du behöver för att komma igång!

Kortterminal

Med integrerad terminal slipper du arbetsmoment och minskar risken för felslag. Terminalenen är ett måste i dagens kortbaserade samhälle och med en fullt integrerad terminal sparar du dessutom tid!

Kassalåda

Säljer du mycket kontant? Då är en kassalåda ett måste. Fullt integrerad med kassasystemet gör att du har en säker förvaring av dina pengar! Kassalådan öppnas automatiskt när ett köp avslutats.

Trådlös inventeringsscanner

Effektivisera något tråkigt. Med en trådlös inventeringsscanner blir det roligare än någonsin tidigare att gå igenom lagret, samtidigt som du lätt sparar flera timmars arbete. Effektivisera arbetet redan idag!

Allt-i-ett dator

Har du inget behov av touch? Då är detta paketet perfekt för dig. Kombinerad dator och skärm gör att datorn tar mindre plats. I paketet ingår även mus och tangentbord, alltså allt du behöver för att komma igång!

Kvittoskrivare

Ett måste för en butik idag. Kvittoskrivare där du kan få med företagets logga längst upp på kvittot för ett professionellt intryck samtidigt som din verksamhet marknadsförs. Givetvis är kvittot som skrivs ut anpassat för skrivaren.

Kunddisplay

Låt dina kunder se vilka varor de köper och vilket belopp de är uppe i med en fullt integrerad kunddisplay. När en ny vara scannas dyker den upp på displayen tillsammans med priset, där kunden dessutom kan se totalbeloppet.

Kontrollenhet

Vi erbjuder en certifierad kontrollenhet, obligatorisk för att få sälja enligt svenska Kassalagen. Givetvis uppfyller alla våra kassasystem Skatteverkets krav. Med våra lösningar kan du alltid känna dig trygg!

 

Laptop

Behöver du vara mobil? Då är denna laptop perfekt för dig. Fungerar lika bra som kassa som backoffice-dator, och det går givetvis att koppla extern utrustning även till denna dator. Alltså också en bra helhetslösning!

Scanner

En kassascanner är näst intill ett måste för att effektivt jobba i kassan. Välj själv om du vill ha den stående i ett ställ eller om du vill ha den handhållen. Scanna enkelt streckkoderna och sälj som bara den!

Etikettskrivare

Skriv enkelt ut egna etiketter som du sedan klistrar på varorna. Med en etikettskrivare blir det enklare än någonsin att ha etiketter på alla varorna, vilket i sin tur gör det enkelt att scanna varorna i kassan.

Hör av dig!

Albert Shpatollaj

Albert Shpatollaj

Försäljningschef

042-300 96 00