Skräddarsydda lösningar för din verksamhet

Specialutveckling

När man inte hittar den perfekta lösningen kan det krävas specialutveckling, något vi har stor erfarenhet av. Vi har i över 20 år arbetat med specialprojekt där vi skräddarsyr lösningar efter just dina behov!

Något av de roligaste som finns är att arbeta med kunduppdrag. Jag har byggt allt från system i gruvindustrin till säljsystem för loppisprodukter.

Jesper Boo

Utvecklingschef, Quadriga

Vi jobbar både med att bygga system från grunden samt att göra specialanpassningar i våra befintliga system. Vi har till exempel i olika projekt jobbat med obemannade lösningar där lösningen baseras på Betalomat, där kundens unika behov sedan implementeras.

En av våra vanligaste speciallösningar är att vi tar en standard Betalomat och sedan lägger på funktioner för kundens krav. Det kan vara allt från att varor ska läggas på en platta och identifieras med RFID-teknik, att dörrar ska öppnas när köpet är genomför, att man ska boka och betala taxi på flygplatser eller att man ska få tillgång till ett specifik klädskåp när man betalt för förvaring.

Några av våra Specialprojekt

Några av våra projekt

Engelbrektsboden

Åt Engelbrektsboden har vi byggt en internetbaserad portal med avancerade möjligheter att ta fram statistik och analyser över försäljning, baserat på våra standardiserade program.

Helsingborgs IF

Åt HIF har vi byggt en webshop med unika funktioner såsom möjlighet till auktion på produkter, såsom signerade matchtröjor. HIFs shop använder även kassasystem från oss.

Logica (VM Data)

Vi har under flera år varit leverantör till samtliga Ugglan bokhandlar. Det innebar en unik koppling till Bokinfos centrala ordersystem samt integration mot centralt artikelregister.

Laxomat

Åt Laxomat har vi byggt en obemannad betalstation där kunden lägger sina varor på en platta, där de automatiskt känns igen och när betalning är genomförd öppnas utgången.

Svenska Golfförbundet

Åt Svenska Golfförbundet har vi gjort specialintegrationer som golfklubbar kunnat utnyttja för att bland annat arbeta med medlemsrabatter.

Metso Minerals

Åt Metso Minerals byggde vi två system. Ett för avancerad hantering av prislistor och ett för dokumentation av konstruktion av transportband i gruvindustrin.

Loppis Lounge

Quadriga har åt Loppis Lounge byggt en lösning för kommissionsförsäljning av begagnade varor. Projektet involverade både ett kassasystem och en portal online.

Svenska Kyrkan

Åt Svenska Kyrkan har vi gjort en lösning baserad på Betalomat där besökare ger kollekt med kort. Genom specialanpassade möbler har över 100 Kollektomater levererats.

Ugglan Bokhandel

Vi har under flera år varit leverantör till samtliga Ugglan bokhandlar. Det innebar en unik koppling till Bokinfos centrala ordersystem samt integration mot centralt artikelregister.

SSTnet

Åt börsbolaget Logica (VM-Data) har Quadriga byggt en integrationsplattform för att kopplas samman verksamhetssystem med olika redovisningsprogram.

Hör av dig!

Albert Shpatollaj

Albert Shpatollaj

Försäljningschef

042-300 96 00