Butik + webshop = sant

Mest framgångsrika på internet är kombinationen butik och webshop. Konsumenterna vill ha tryggheten av en seriös riktig butik bakom webshopen. Det ger också butiken en möjlighet att exponera sitt kunnande mot en större målgrupp. För att uppnå detta och minimera arbetet, behöver du en kassakopplad webshop.

Webshopen ger besökare till butiken

Informera om nyheter som finns i butiken. Berätta om öppettider. Låt kunderna reservera artiklar som de sedan kommer in i butiken och hämtar.

Låt kunderna handla och betala i webshopen för att sedan hämta varorna i butiken (s.k. collect@store).

Du kan kombinera din internetförsäljning med butikserbjudande för att locka in konsumenterna i din butik och därmed få merförsäljning. Samtidigt blir butiken ett showroom för webshopen.

Digitala kvitto ger besökare i webshopen

Flera moderna kassasystem kan skicka kvitto till webshopen, så att kunden där kan logga in och se både köp i butiken och köp i webshopen. Praktiskt för returer, garantiärende och liknande.

Butiken ger besökare på webshopen

Skriv ut adressen till webshopen och rabattkoder på kvittot. Då lär sig dina kunder att besöka webshopen och informera sig om kampanjer och nyheter, eller att handla där när de inte har tid att komma in i butiken. Webshopen blir också ett skyltfönster för butiken. Där visar du hur stor din butik verkligen är med alla dina artiklar.

Digitala presentkort ger besökare i webshopen

Kunden kan också se återstående värde på sina digitala presentkort genom att ange kortnumret i webshopen. Eller varför inte sälja digitala presentkort i webshopen.