En helhetslösning helt enkelt

Webshop med Kassa

Vi tror på helhetslösningar.

Att ha en leverantör för hela ditt betalsystem gör inte bara att du sparar pengar, du sparar också mycket tid genom att slippa mer jobb!

Med en webshop med tillhörande kassa från oss sparar du både tid och pengar. Dels jobbar du i ett system och har all artikelvård på ett ställe. Samtidigt kan du ta steget ut på nätet och öka din försäljning. Att vi dessutom är integrerade med stora aktörer såsom CDON, Miinto och Fyndiq är bara ett plus!

Med en kassa i butiken och en webshop på nätet kan du öka din försäljning avsevärt. Oavsett om du redan har en webshop eller ska skaffa en för första gången finns vi här för att hjälpa dig. Sälj varorna som vanligt i butiken med vårt välbeprövade kassasystem samtidigt som du enkelt skickar ut produkterna till din webshop.

Låt andra sälja åt dig!

Våra system är integrerade mot tjänster såsom CDON.com, Fyndiq och Miinto. Det innebär att du med bara några klick kan skicka dina produkter till deras webshoppar och på så sätt boosta försäljningen ytterligare!

Vem gillar egentligen bokföring?

Vi har lösningen! Du kan varje vecka spara flera timmars bokföringsarbete. Med vår integration så bokförs dagsavslut automatiskt, kundfakturor registreras i kundreskontra och leverantörsfakturor i leverantörsreskontra.

Du behöver inte byta redovisningsprogram. Integrationen fungerar med alla de stora svenska redovisningsprogrammen.

Hör av dig!

Albert Shpatollaj

Albert Shpatollaj

Försäljningschef

042-300 96 00